Service

Een website kan onderhoud vereisen. Denk aan het aanpassen van bepaalde teksten, het plaatsen van nieuwsberichten of het bijhouden van een producten catalogus voor uw webshop. Onze websites worden geleverd met een CMS; een systeem om teksten op de website aan te passen, toe te voegen en te verwijderen. Dit kunt u zelf doen of het uitbesteden aan Redfish Webservices, zodat u meer tijd overhoudt voor uw core business.

Daarnaast gaan de ontwikkelingen op het internet tegenwoordig steeds sneller. Er komen steeds nieuwe versies van internetbrowsers (zoals Internet Explorer) en van het platform waarop de site ontwikkeld is (PHP en MySQL). Een nieuwe versie kan betekenen dat de website niet 100% meer goed functioneerd of er ongewenst anders uit ziet. Met een service contract bent u ervan verzekerd dat uw website op deze nieuwe versies er nog steeds correct functioneren en er hetzelfde uit blijft zien. Wij houden de websites in de gaten bij het uitkomen van deze nieuwe versies en zullen zonder extra kosten wijzigingen aanbrengen, waar nodig.

Wensen in hoeverre het onderhoud uitbesteed wordt kunnen verschillen, waardoor wij vooraf geen informatie kunnen geven over kosten. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contact formulier. Vermeld hierbij ook de wensen en de hoeveelheid tijd die ervoor staat.